Melyik hajvégápoló a jobb?
2010. aug. 23. 20:41
1/6 anonim válasza:
juj ez nagyon rossz, semmit nem ér, ráadásul szilikonos, ami nem tesz jót a hajadnak.
Inkább fektess be egy igazán jó minőségűbe. Én pl R&B hajvégápolót használok a LUSH-tól. 3300Ft. Nekem a szilikonostól nagyon zsíros lett a hajam.
2/6 anonim válasza:
én avon-osat használok...nem túl drága 1000ft körül van , nagyon jó:)csak az a baj hogy kicsi és hamar elfogy
3/6 A kérdező kommentje:
:S:S
és a gliss kur sem jó?
2010. aug. 24. 00:12
4/6 anonim válasza:
Én próbáltam ezt amin a link van meg az avonosat is meg a gliss kurosat is :) A legjobb mind közül a giss kuros volt. Ez nem folyékony és szilikonos inkább krém állaga van. Én nagyon szeretem. Legközelebb is ilyet veszek az tuti. :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:)
2010. aug. 24. 13:14
6/6 anonim válasza:
Profi fodrásztól tudom hogy a Gliss kur a legjobb :) Azóta azt használom! Csak ne fújj belőle túl sokat a hajadra mert az többet árt mint segít. Én az Avon-tól szoktam rendelni a Planet Spa-s hajpakolást, azt mondják nagyon jó, minden 3x hajmosásnál használom, a végére sokat veszek és a fejbőrömbe is dörzsölöm. Sokat segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!