Mi a tökéletes bőr titka, hogyan lehetnék én is jóképű?
Figyelt kérdés
Sajnos az arcom nem sima, egyike vagyok azon keveseknek, akik már tini korukban is bőrhibáktól szenvedtek (aknék, mitesszerek stb). Mára két oldalt heges maradt az arcom. Mindent kipróbáltam, krémek, arcradírok, pakolások, házi praktikák, de semmi. Egyszer volt olyan is, hogy egyetlen egy csepp sósavat higítottam fel rengeteg vízzel, azt hittem felhígulva nem lesz gáz, mert elmegy a sav hatása, de aztán amikor a nedves vatta hozzáért az arcomhoz akkor gyorsan lemostam mert elkezdte égetni. Azt gondoltam hátha a sav lepucolja az elhalt hámréteget. Műtétekre nincsen pénzem, hallottam hogy a lézer segíthet de az sem biztos és mellesleg több százezer forint egy kezelés. Plasztikai műtétek még drágábbak. Mit lehet tenni ilyenkor? Szeretnék én is teljes értékű életet élni, táraságba menni, párkapcsolatot, mert manapság ugye ezek a külsőn múlnak, akinek gáz az arca azzal nem állnak szóba vagy pedig kinézik. Én is szeretnék tökéletes arcbőrt, hegmentesen, mert így szorongva érzem magamat hogy a társadalom elítél. Ötletek?2021. máj. 14. 16:18
1/2 anonim válasza:
A genetikánál van elcseszve, úgyhogy ezt buktad (én is)
2/2 anonim válasza:
Van arcápolási rutinod? Bőrgyógyasznál voltál? Milyen jellegűek a hegek az arcodon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!