Mit ajánlanátok erre a problémára?
30 éves vagyok és egy pár éve már vannak ősz hajszálaim (genetika). Először csak egy pár volt itt-ott, de mostmár egyre több. Főleg elől, a homlokomnál van egy "folt" ami eléggé idegesít, hisz festés után egy kis ideig tudom felfogni a hajam, mert akkor ugye még nem látszik. De pár mosás és kezd ugye látszani. 😏 Jelenleg sötét barna a hajam, próbálom csak havonta festetni, de sajna már 2 hét után kezdenek "előbújni", aminek persze nem nagyon örülök.
Mihez kezdhetnék? A jelenlegi hajszínem jól áll nekem, de szerintem világosabb hajszín sem lenne épp rossz választás... A szemem kék, a bőröm elég fehér. Az eredeti hajszínem világos barna.
Adnátok nekem valamilyen tanácsot légyszi?
Természetesen a fodrászommal is meg fogom tárgyalni a dolgokat, de félek, nehogy rosszul süljön el dolog és megbánjam... Mert ők beválnak dolgokat, de nem biztos, hogy a hajam bírni fogja, vagy jól fog kinézni stb.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!