A hímvesszőmön a fityma részen is nő a szőr, elvétve pár helyen. Hogyan orvosolhatnám, hogy ne csináljak nagy hülyeséget?(F/21)?
Már pár hónapja arra lettem figyelmes, hogy nem csak a péniszem körül, hanem a fitymámon is elkezdtek rövidebb/hosszabb pelyhes szőrszálak nőni. Előtte ezt a részt sosem borotváltam(isten ments) de mégis egyszercsak elkezdtek nőni. Viszont a szexuális együttlét miatt meg egy idő után már kénytelen voltam, epillátorral "kitépkedni" ezeket a szőrszálakat, amik fél-egy hét után vissza is nőttek és mintha kezdenének erősödni is.
Mitévő legyek? Arrogáns, szurkálódó válaszokat légyszi hanyagoljátok, így is elég kellemetlen a helyzet. Vajon valamilyen speckó végleges szőrtelenítés lenne a megoldás?
Esetleg házilag lézeres ips szőrtelenítővel tudnám kezelni a dolgot?
A válaszokat előre is köszönöm
Ezzel nem vagy ám egyedül. Tök természetes dolog hogy ott is nő szőr.
De ne csodálkozz hogy erősödik ha epilálod vagy kitépkeded.
Értem
Tudnám javasolni a végleges intim szőrtelenítést, amennyiben zavaró ez számodra
Értem
De a lézeres, végleges intim szőrtelenítés is megoldás lehet, nem olcso, kicsit kellemetlen de megéri sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!