Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Le borotválom a fanszőrzetemet...

Le borotválom a fanszőrzetemet előtte be puhítom gillete habbal utána le vágom ha le vágtam utána tegyek rá valamit?

Figyelt kérdés
Szeszt vagy babahinto bort vagy borotválkozasi after shavet a szőrrel ellentétesen kel vágni?

#Meddig hadjam rajta a gillete habot hány percig?
2021. máj. 8. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon kipattog, én borotvát használok:

Először is, ha hosszúak a szőrszálak, akkor vágd le.

Meleg vízben legyél legalább 5 percig előtte, hogy a pórusok kitáguljanak,stb.

Aztán hámlasztani kell! Ez fontos, mert így megakadályozod a szőrbenövést, és az esetleges bőr alatti szőrök felszínre kerülnek.

Én régóta nem borotvahabbal borotválkozok, hanem ami nem vált be kondícionálóval:). Hidd el, hihetetlen az is.

Férfi borotvák sokkal jobbak, az 5 pengések leginkább.

Kend be a területet habbal/kondícionálóval/aloe krémmel és most figyelj: először a szőr növésével MEGEGYEZŐEN húzd a borotvát, aztán BALRÓL JOBBRA, majd JOBBRÓL BALRA.

Nekem nem lesz sima ennyitől, szóval én még átlósan is borotválom ellentétes irányba, mint hogy a szőr nő.

Ha érzem, hogy borostás, akkor nekem beválik, hogy két ujjam közé csípek egy kis bőrt, és azon a területen szintén óvatosan leborotválom.

Egy tükör a hasznodra lehet, ha nem csak a szeméremdombodon/nagyajkadnál borotválod, hanem egészen a fenekedig.

Aztán nekem szuperjó, ha aftershave-et használok. Ez sokat segített. De nem "kenem", hanem csak picit öntök az ujjaimra, és finoman rátapogatom, mint a férfiak az arcukra. Ég, csíp, de használ.

Aztán bőrnyugtató testápoló vagy Aloe krém.

Ennyi. Nekem így nem szokott kipattogni, pedig extrém érzékeny ott a bőröm.

Ha férfi vagy, akkor ugyanez, csak hagyd ki a nem létező nagyajkaid, meg gondolom te nem borotválod a feneked:D

Remélem segítettem,

21L

2021. máj. 8. 23:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Előtte rövidre vágod, majd hab, szálirányban húzd a borotvát, utána arcszesz de még jobb a szenzitív arcbalzsam, rá 4-6 órával babahintőpor akkor annyira talán nem pattog ki.
2021. máj. 9. 00:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, de a muszáj az pontos j. És az igét egybeírjuk az igekötővel, azaz leborotválom, levágom.

A kell az két l.

2021. máj. 26. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!