Ki mennyit költ havonta festésre a fodrásznál?
Figyelt kérdés
Nekem szőke a hajam és fekete tincsek vannak benne. (Mindkettő festett). Ezért fizetek 14 ezer ft-ot. Kicsit sokallom, és érdeklődnék,hogy én járok drága helyre, vagy ennyibe kerül manapság egy fodrász? Pest megye2021. máj. 7. 13:35
1/7 A kérdező kommentje:
Ja bocsánat az lemaradt,hogy hosszú hajról van szó.
2021. máj. 7. 13:37
2/7 anonim válasza:
Nekem rövid hajam van, Ilyen ammóniamentes festéket használ a fodrászom:
festés, vágás, szárítás: 12e ft.
Budapest, XI. ker.
3/7 anonim válasza:
Én itthon festem, de azt hallottam, hogy legalja, alig ért hozzá típusú fodrásznál kicsi faluban a lenövés festése festékkel és vágással 7000 Ft.
Ha a fodrászod szépen csinálja, akkor megéri a 14000 Ft-ot.
4/7 anonim válasza:
Kb két hete voltam Budán, a hosszú hajam leszívatásával együtt a festés NEGYVENEZER Ft volt. Azt hittem, kancsin maradok. De végül is a szalon is elit volt és a szőkítőből is sokat kellett kanalazni, a végeredmény pedig pompás. Egyébként magamnak színezem évekig leszívatás után.
5/7 anonim válasza:
5 hetente járok kb. Minden alkalommal vágatok is, picivel váll alá érő hajam van, (néha long bob).
Festés, mosás, pakolás, vágás, szárítás, vasalás: 10.000.-
Vidék (Dél-Alföld).
6/7 anonim válasza:
Elôzô fodrásznál nagyjából borravalóval volt 7000 körül, de szarul dolgozott, teljesen tönkretette a hajam, mostani fordászomnál borravalóval szokott 20 ezer lenni nagyjából.
7/7 anonim válasza:
Nekem kB. Melltartópantig ér a hajam és balayage technikával lett festve. Ez volt 30 ezer(és első alkalom volt). Amúgy nem járok havonta fodrászhoz. Inkább félévente. Azért is lett balayage, mert az igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!