A festett szőke hajat mennyi idő alatt lehet visszafesteni barnára?
Tegnap voltam fodrásznál, a kérdésből már láthattátok hogy megbántam.
Szép, középbarna hajam volt, néhány hónapja tetettem bele egy kis szőkét is, és teljesen elégedett voltam vele. Tegnap mentem egy kis frissítésre, a fodrászom annyi szőkét tett bele hogy szinte eltűnt az eredeti hajszínem...
Nem katasztrófális, nagyon szépen festette be, de egyszerűen nem tetszik nekem, egyáltalán nem áll jól a sötét szememhez.
Reménykedem benne hogy visszalehet festeni egy az eredetivel közel hasonló árnyalatra, mivel azt olvastam hogy csak a sokáig szőkített hajjal vannak bajok, de nekem ez még csak a második alkalom volt.
Természetesen a visszafestést is fodrásszal csináltatnám, itthon én ezekkel nem merek kísérletezni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
1 óra.
Bemész, felkeni, hat, hazamész.
Sötétebbre festeni nem probléma.
Igen én is azt hallottam hogy ledobja és ettől félek :/ nem szeretném rendszeresen festetni, mert elég jó állapotban van még mindig így a szőkítés után is és félek hogy a sokszori festés tönkretenné
igazából csak szeretném kb visszakapni az eredeti színt, aztán meg lenöveszteni az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!