Mit tegyek, hogy ne legyen olyan leesett a szemem feletti rész?
A szemem felett, de a szemöldököm alatti rész kicsit olyan leesett. Mintha mindig meg lenne duzzanva, kitakarva a fenti szempillákat pl.
Kicsit olyan fura, de az utóbbi hónapokban egyre jobban zavart.
Lehet valami kötőszöveti dolog?
Lehet ezzel valamit kezdeni?
+ A legutóbbi vérvétel szerint túl sok TSH-t termel pl a pajzsmirigyem. Köze lehet hozzá?
Sajnos csak a műtét segít rajta.
Nem tudom hány éves vagy, de én 32.
Nekem is olyan, pedig nem éjszakázom, és nincs káros szenvedélyem sem.
18 éves vagyok, valami mindig is zavart a szememben, de nem tudtam, hogy mi. Négy éve esett le, hogy az egyik szememen van a szemhélyam megereszkedve. Utanna néztem én is, mindenhól műtét volt. Aztán egyik napról a másikra helyre jött, amire két opciót tudok. Az egyik, hogy abbahagytam pár hónapra a spirálozást.
A másik pedig az, amire több a gyanúm, az a mentális életmódom. Halász Alexandranak néztem az arcelemzős videóját, és ő beszélt arról, hogy, a szemhély annyira gyenge izom, hogy nem tudjuk irányítani, de a mimikánk igen, ha érzelem befolyásolja. Pl, ha fáradt vagy, vagy egyszerűen untat valaki, akkor leereszkedik a szemhély.
Na nekem nem ez volt a problémám, de kitért a jobb és bal felére is az arcnak.
Jobb fél bal agyfélteke, és fordítva. Ha alapból rendbe vagy, de a napi teendő lefárasztott, akkor a jobb szemhélyad ereszkedik. Nekem így volt. Másnapra helyrejött.:D Betudom egy hatalmas szerencsés véletlennek. De felkeltem és éreztem, hogy bevan akadva, majd megdörzsöltem, nem tűnt fel semmi. Pont az nap meséltem az iskolaba valakinek, hogy rájöttem, hogy miért ilyen a szemem, s így meséltem a videót amit néztem. Majd este néztem magam a tükörben, és furan rendben voltak a szemeim. Persze mondta másnap az oszttársam, mikor elmeséltem, hogy nézte is, hogy mi is a baj..
Ha spirált használsz, akkor hanyagold egy kicsit. Genetika lehet, igen. Ha így is születtél, vagy hajlamos vagy, hogy fáradtan jobban megereszkedik. De nekem kiskoromban nem volt ilyen. Most probálom a két agyféltekém jobban összhangba hozni.
Férfi vagyok.
Sose volt még szempillaspirál a kezemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!