Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A c vitamin por nem viszi le...

A c vitamin por nem viszi le a fekete hajfesteket , már 4xszer próbáltam , ötletek?

Figyelt kérdés
a c vitamin por nem viszi le a fekete hajfesteket , már 4xszer próbáltam , ötletek?

2021. máj. 5. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Az otthoni bohóckodással sokkal többet ártasz! Menj el egy normális fodrászhoz! Nyilván nem 500ft lesz, de ha azt akarod, hogy maradjon hajad, akkor érdemes szakemberre bízni az ilyesmit..!
2021. máj. 5. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Ha már ennyire nem akarsz fodrászhoz menni, akkor próbáld ki a Colour B4-t.
2021. máj. 5. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
A hidrogén-peroxid is pont annyira természetes, mint az aszkorbinsav. De végülis nem nekem rossz, ha tönkreteszed a hajad. Legyél okos nyugodtan, véletlen se bízd profira.
2021. máj. 5. 21:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Másfél évig voltam fekete és én is kipróbáltam a c vitamint csak a véget és a tövét szívta ki sötét barnára de a véget nagyon megtörte, inkább próbáld color b4-el elég büdös de az szerintem többet segít
2021. máj. 6. 09:07
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Hát nekem a colorb4 semmit nem használt. Többszöri c vitaminos pakolással sikerült elérnem egy vöröses barnát amit már könnyebb volt szőkítőporral világosítani és igazából ennyi is az értelme a dolognak mert teljesen nyilván nem tudja leszedni.
2021. máj. 6. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg már mindegy mert több idő eltelt, de nézz utána neten. Több helyen olvastam szódabikarbónát, citromot, fahéjjat, almaecetet stb. biztos találsz valami neked megfelelőt. Ha tudsz angolul nagyobb eséllyel találsz valamit. (egyébként a szódabikarbóna-hidrogén-peroxid keverék a legerősebb annak nézz utána először: baking soda and hydrogene peroxide)

Ha meg nem írd be ezeket:

How to naturally get dye out of my hair?

How to naturally lighten my hair?

Az automatikus fordító nem a legjobb, de jobb mint a semmi.

Mindenképp nézz videókat, ahol az eredményt is megmutatják, hogy nagyjából tudd mire számíts (igaz nem mindenkinek működik minden ugyan úgy)

Mint már korábban is írták jobban járnál egy fodrásszal, de érthető ha nem bízol meg bennük (sokan vannak így)

2021. máj. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!