Pattanás myomogatas helyett a kozmetikaban nem született meg modernebb módszer?
Köszönöm. Azt elfelejtettem írni hogy 14 éves lányról szól a kérdés. Neki ez nem jó szerintem.
Olyan eljárásra gondoltam, amit esetleg valami géppel végeznek és nem kell utána egy hétig a sötét szobában gunnasztani, mert annyira pöttyös az arca, hogy nem megy ki emberek közé.
Sajnos a lányom és én is az a kategória vagyunk, hogy több mint egy hétig nagyon csúnya a bőrünk kozmetikus után. Pedig elég modern szalonba "járunk". Ezért is tettem fel a kérdést.
Köszönöm a válaszokat.
Próbáljatok ki más kozmetikusokat is! Lehet hogy nem ők csinálnak valamit rosszul, hanem valamelyik krémre reagál érzékenyen a bőrötök.
Én több helyen is jártam, de mindig 1 hétig kétszer rondább volt mint előtte, aztán végre találtam egyet ahol nem.(volt hogy oda-vissza 2x2 órát ültem a buszon, de akkor is oda mentem nem mertem mást kipróbálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!