Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zselés műkörmöt hogy lehet...

Zselés műkörmöt hogy lehet eltávolítani? Nem akarom megvárni, míg teljesen lenő, viszont már most is csúnyának látom így. A műkörmösömet meg nem tudom utolérni.

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj keresni egy másik körmöst, ha nem találsz akkor kellékesben tudsz venni oldószert (tip remove is jó lesz) vagy ha kitartó vagy akkor acetonba is áztathatod, de mellé vegyél egy jó képességű reszelőt is mert reszelni is kell, csak az aceton nem oldja le. A csiszolással csak óvatosan, nehogy megsértsd a saját köröm lemezt!! Ha már látod, hogy csak egy vékony zselé réteg maradt rajta vagy a tip akkor válts gyengébb reszelőre. Ha végeztél kend át az egész körömfelületet és körömágybőrt is kutikula olajjal! Ezt is kellékesben tudsz venni.
2010. aug. 22. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
ecetes vízbe áztasd bele..
2010. aug. 22. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
reszeld le az egészet én is tegnap szettem le
2010. aug. 25. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem fellevegősödött alatta és letördeltem, nem is fájt. Ami nem volt levegős, azt is lefeszegettem. Utána pedig a maradékot és a ragasztót lereszeltem.
2010. aug. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!