Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor levágtatok a hajatokat...

Mikor levágtatok a hajatokat tőletek is kerdezgettek hogy miért?

Figyelt kérdés

Nekem szép hát közepéig erő sok hajam volt csak a hülye fejemmel kiszőkítettem és utána kb 2 év múlva nagyon elkezdett töredezni és mindig vagattam a végét akkor jobb lett. Utána elkezdett hullani és már meguntam levagattam a vallamig ér most. Nekem így jó, sokkal jobban tetszik, dúsabbnak látszik.

Mindenki megkerdezi hogy miért vagattam le és mikor mondom hogy nekem így jobb akkor nem hiszik el.. És mondják hogy a hosszabb szebb volt hát engem meg nem érdekel nem azt fogom nézni hogy másnak mi a jó.

2021. ápr. 26. 20:32
 1/2 Metionin ***** válasza:
83%
Igen, főleg amikor nagyon hosszút vágattam állig érőre. Nem hitték el hogy úgy jobb, pedig abban a helyzetemben tényleg jobb volt. Most évek óta újra derék alá ér bőven és filózok hogy lassan vissza kellene vágatni könyökig de múltkor véletlenül megemlítettem és kiakadtak hogy de hát amikor már ilyen szép hosszú! Igen de a vége törik, vékonyodik, nem minden a hossz. Jóhogynemmár mentegetőzzek mert nem akarok ráülni a hajamra.
2021. ápr. 26. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
Persze, most hogy nemrég tarkopaszra vágtam a fenék alá érő hajamat, mindenki elhűlve kérdezgeti, hogy miért tettem... De nekem így jobb, és kész. :) 23/L
2021. ápr. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!