Panelkukac2410 kérdése:
Az argán olajtól lehet ez? Többi lent
Figyelt kérdés
Kb egy-két hete rendeltem pár bio cuccot szépségápolásra. Minden teljesen natúr, vegán, semmi adalék, bio, szűz stbstb. Argán olajat is rendeltem és elkezdtem használni az arcomra. Amióta használom, egyre több kicsi, gyulladt pattanás jött ki az arcomon és máshoz nem tudom kötni. Lehet, hogy tényleg az argán olajtól van?2021. ápr. 25. 15:27
1/3 anonim válasza:
Igen, az olajtól van. Én minden zsíros, olajos termékkel így járok. Eleinte jónak tűnnnek, aztán pattanásokat okoznak és fénylő arcbőrt.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm akkor csínyján bánok vele mostantól
2021. ápr. 25. 18:16
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, szivesen. Én a teafa olaj tartalmú arckrémmel is így jártam. Nagyon durva pattanásokat okozott meg fénylő arcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!