Username3 kérdése:
Valaki tud ajánlani hajvég ápoló spray-t vagy bármi hasonló dolgot?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy TRESemmé sampont és balzsamot használok de ahogy láttam ilyen hajvégápoló nincs, hogy kevésbé törjön a hajam csak olyan ami a hőtöl véd. Viszont én olyat szeretnék ami mind a kettőt védi. Vagy esetleg hajolajat kipróbálni.2021. ápr. 21. 23:46
1/2 anonim válasza:
Avonnak van hajveg ápoló olaja, nagyon jó. Vagy arganolaj, az több ezer forint, viszont semmivel sem tud többet mint az avonos.
2/2 anonim válasza:
Én a Joanna argán olajos hajkondicionáló spray-t használom.
Tömény olajat nem használok a hajvégekre, az enyém mindig össze tapad az ilyenektől. Ez viszont higított és száraz hajon is szoktam használni, bár mosás után az igazi.
Jó nem egy csodaszer persze, de amit kell azt tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!