Lányok, fiúk, akinek volt dreadlock -ja (rasta haja) mikor kibontottátok milyen volt?
Figyelt kérdés
A kérdés természetesen azokra vonatkozik akik nem levágták hanem kibontották a hajukat, az állaga érdekelne, nem volt nagyon töredezett száraz, stb. ??2010. aug. 21. 21:44
1/4 anonim válasza:
Hali! Én úgy akartam csinálni, hogy tudtam, hogy a hajam gyakorlatilag... meghalt, míg 4 évig aszalódott a rasztatincsben :D, ezért azt kértem a fodrásztól, hogy ne vágja le az egészet, csak mondjuk úgy a 3/4-ig, és a maradékot kibontjuk. Aztán meglátjuk, mit lehet vele kezdeni.
Nah, az a rövidke kb úgy nézett ki kibontva (=sokfogas fésűvel való rángatás után), mint a tollseprű. Agyontörve, úgy hogy nem is hasonlított semmiféle hajra. Menthetetlen volt... Szóval azt is levágtuk. :/
De cca. 1 év után szépen megnőtt a hajam, és egészségesebb volt, mint valaha ^^ Nem kell félni attól az ollótól. :)
Persze lehet neked olyan "kibontható" rasztád van... az nem tudom hogy néz ki kibontás után, de gondolom az se tűnik túl egészségesnek.
2/4 anonim válasza:
száraz, vékony, töredezett. de van annyi kencefice hogy lehet elfogadható állapotot létrehozni amíg lentébb nem nő, illetve meg nem erösödik. egy lánynak nem szép azért pl, ha kopasz :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) hát én lány vagyok és még csak egy tincsem van, de ha megnő a hajam kicsit hosszabra akkor lehet bevállalnék teljes hajamra is:)) mert ezt az egyet is imádom... csakhát ha pár év múlva megunnám vagy vmi okból meg kéne tőle szabadulnom, nem gondolom, hogy jó lennék 4-5 cm-s hajjal :S ez ami miatt tépelődöm még kicsit (persze lesz rá jó pár hónapom amíg megnő a hajam mert nem akarok sündisznó frizurát :D )
2010. aug. 22. 12:36
4/4 anonim válasza:
Nem tudom ha még érdekel a dolog vagy nem,de attól leírom hogy nekem is volt rasztám és kitudtam bontani(nem volt waxozva),de sok hajam hullott el és naaagyon borzos voltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!