Csipesszel szor szedes?
Figyelt kérdés
Ki tudom ugy szedni hogy ne noljon vissza? Tudom hulyesegnek hangzik de anno amikor elkezdtem szorosodni csipessze kiszedtem par szorszalat es ott azota egy kisebb folt van.megoldhato?2021. ápr. 17. 20:29
2/5 anonim válasza:
A csipesz pont azt csinálja, mint a gyanta, csak (sokkal) időigényesebb.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdeztem mert ugy vettem eszre hogy a gyanta kicsit feluletesen tepi ki es csipesszel sokszor kijon a “magja” is
2021. ápr. 17. 21:00
4/5 anonim válasza:
a csipesz, a gyanta és az epilátor ugyanazt csinálja. kiszedi az egész szőrszálat. Ami visszanő az általában gyengébb, akár kevesebb is lehet, így sokkal kevésbé látszódik. De véglegesen nem fogod tudni eltüntetni, csak lézeres szőrtelenítéssel. Attól még, hogy kijön a magja, még újranő ott. (ugyanígy a szemöldöködet sem csak életedben egyszer kellett kiszedni)
Ha meg akarod nézni mekkora a különbség, akkor egy részen használj borotvát, máshol pedig gyantát/epilátort.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben koszi a valaszokat
2021. ápr. 18. 13:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!