Vélemények erről a fényvédőről?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá, ha minden reggel bekenem magam vele hidratálás után, korrektor előtt jó vagyok? Van valami káros dolga? Tegnap vettem, remélem minden ok vele.
2021. ápr. 16. 10:09
1/6 anonim válasza:
Nem jó, a víz után egyből denat. alkohol van, ami nincs jó hatással a bőrre. Illetve parfum is eléggé elől van. A krémmánia oldalát ajánlom, ott csak beírod a termék nevét és ott láthatod az inci listát,illetve színekkel van jelölve hogy mennyire jó az adott hatóanyag. Ha megtalálod a neked megfelelő fényvédőt, ne felejtsd el a két ujjas szabályt a felvitelnél.
2/6 anonim válasza:
Tudnod kell, hogy ez egy kémiai fényvédő, Octocrylene miatt, ill. van benne titanium dioxid, de az csak kisebb mennyiségben. Nagyon sokan nem bírják a kémiai fényvédőt arcon, sokaknak csíp, és könnyezik a szeme, ott szem körül a cucc szerintem párolog vagy ilyesmi és ezért van. Ha ilyet veszel ezt vedd figyelembe. És igen, jól mondja az 1-es, az alkohol miatt nem a legjobb választás.
3/6 anonim válasza:
Ez jobb választás lenne, bár én ezt nem próbáltam, nekem most nem ilyen van. 2-es voltam.
4/6 A kérdező kommentje:
Baj lesz abbol ha ezt most elhasznalom? Nincs hatasa, vagy esetleg ront is a helyzeten? Vagy azert valamire megiscsak jo? Bocsi a sok kerdesert, kezdo vagyok meg ezekben:)
2021. ápr. 16. 15:00
5/6 anonim válasza:
Ha nem könnyezik tőle a szemed, akkor hajrá. De én inkább testre kenném, és vennék egy normálisat arcra.
6/6 anonim válasza:
Egyébként miért nem jegyezte meg senki, hogy ez nem elég? Télen elmegy a 30-as fényvédő, de ahogy jön a tavasz, a napsütés 50 faktoros fényvédő kell! A 30-as nem sokat ér. Tehát ha újat keresel, NE 30-asat, hanem mindenképp 50(!!!!)-eset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!