Hogy tudnám hullámosítani a hajam? Hő nélkül
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hajsütő nélkül hogy tudom behullámosítani a hajam? Hallottam már módszereket, de nem nagyon sikerültek D:
Van hajsütőnk, de az nem tesz valami jót a hajamnak, ha naponta használom, nem szeretném tönkre tenni a hajamat sem.
Előre is köszönöm a válaszokat és segítséget!
A hajamról:
Baran szőke csíkokkal
Nagyon hosszú
Dús
Igazából egyenes a hajam, az alján van némi hullám természetes módon. Viszont úgy néz ki, mintha egyenes lenne és elaludtam volna, és hát néha borzasztóan néz ki.
Hallottam már a zoknis módszerről, még nem próbáltam, de biztos, hogy nem sokára kipróbálom
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok még többre :)
4-es vagyok. a nővéremnek eléggé makacs haja van, mindig kirúgja a hullámokat, és egy egész éjszakára becsavarta az újságpapíros módszerrel, és még nappal is rajta hagyta, de akkor is csak este egy pár órára lette neki göndör.
nekem pedig egy egész napig is benne maradt amikor befonták ( [link] szóval ezért nem mindegy hogy milyen tipusu a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!