Milyen végleges megoldások vannak középen összenőtt szemöldök eltávolítására?
Figyelt kérdés
Sajnos ilyen géneket örököltem, és unom már, hogy kb minden nap kikell szednem, hamar vissza is nő.. Lézeres szőrtelenítés a megoldás?
F
2021. ápr. 12. 13:52
1/12 anonim válasza:
Csak lézeres :S de az sem azonnal hatásos , többször vissza kell oda is menni .. Egyébként szerintem kifejezetten jól áll egy férfinak ha enyhén szoros, és össze ér a szemoldoke
3/12 anonim válasza:
Hamar meguntad. Ha tudnád, hogy mi lányok mi mindent és mennyire unjuk...😂
4/12 A kérdező kommentje:
Ilyet se hallottam még..:D
Én bevállalnám simán ezt a lézerest. Az a legidegesítőbb az egészben, hogy kb egyáltalán nem vagyok szőrös genetikailag sehol, csak a lábamon, arcszőrzetem és kb alig van, viszont a szemöldököm meg mint valami arabé..-.-' az élet iróniája
2021. ápr. 12. 14:03
5/12 A kérdező kommentje:
3: kb amióta megjelent középen azóta csinálom, 10+ éve..
2021. ápr. 12. 14:04
6/12 anonim válasza:
Nincs végleges. A végleges szőrtelenítés is 8 évig tart.
Próbáltad már a gyantat? Sokkal több ideig tart és gyorsabb is.
7/12 A kérdező kommentje:
régen vettem ilyen gyanta csíkokat, de azt kb semmit nem ért. Gondolom meg kell hagyni, hogy nőljön egy kicsit ahhoz :D
2021. ápr. 12. 14:57
8/12 anonim válasza:
Nem tudom vajon miért lettem lepontozva ?🤔
9/12 anonim válasza:
Borotváld, ne szálanként szedegesd.
10/12 anonim válasza:
A gyantához minimum fél cm szőr kell hogy ki tudja tépni és előtte be kell hintőporozni a területet. Próbáld ki a cukorgyantát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!