Normális, hogy mell felé ér a hajam és komplexusaim vannak ez miatt?
Nem gaz, hogy mell fele er a hajad, nekem is. Sok volt baratomnak es a mostani baratnak is voltak hosszuhaju exei. Mindig lesz olyan ex, akinek hosszabb lesz a haja, vagy a korma, esetleg szebb a bore.
Pl az en mostani baratom imadja a hajamat, szerinte dus es egészséges.(Nem tudom hogy milyenek lehettek akkor az elodeim, mert nekem baromira keves, vekonyszalu, konnyen toro hajam van),de szivesen megnezne roviden is a hajam.
Szerintem fontosabb a hosszusagnal, hogy tenyleg egeszseges, fenyes, puha legyen, ami agyonvasalas mellett kb lehetetlen.
Ne érezz így!
Nagyon is szép az mell fölé érő haj. A lényeg hogy ápold.
Az az ex pedig direkt csinálja...
Leakarja húzni az önbizalmad.
Ha a párod nem szeretne úgy ahogy vagy, akkor nem lenne veled! :)
Utolso: a por bebne fog marafni, dr sajnos minel tobbszor fested hennaval annal sotetebb lesz, en mar majdnem barnas vagyok tole :D
Viszont mrzes pakolassal tudsz rajta vilagositani, meg ha citromos kamillateas vizzel befujod es kiulsz a napra. En nyaron most ezt akarom probalgatni :D
Utolso miert nem veszel egy rendes szokitot ahelyett hogy a fel konyhat a hajadra pakolnad?
Az etel nem hajra valo
#17Azért, mert ez jót tesz a hajamnak. Nem étel, festéste használják évezredek óta. Tény és való, kicsit macerásabb. Plusz nem szőke hanem vörös haját szeretnék.
#16 Tudom, most csak azért az egészet festem, mert a lushos kijött belőle sajnos. A tippeket pedig köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!