Attól,hogy férfi vagy nem kell igénytelennek lenni 😃
2021. ápr. 9. 11:21
2/12 anonim válasza:
ez még egyáltalán nem túlzás
2021. ápr. 9. 11:22
3/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal aki ezt mondta. Ez egyáltalán nem túlzás, egy férfi is lehet igényes.
2021. ápr. 9. 11:23
4/12 anonim válasza:
felszínes és metroszexuális? elég művelt közegben mozoghatsz. mifelénk egyszerűen b*zisnak számít.
nem kell velük foglalkozni. a te életed, a te külsőd, azt csinálsz vele, amit jónak látsz.
2021. ápr. 9. 11:40
5/12 anonim válasza:
B.uzis az ha egy férfi ápolt,igényes?Akkor gondolom az az igazi férfi aki hetente egyszer fürdik,lyukas a gatyaja,szőrös a bozót,és leeszi magát hambival utána meg nagyot bufog a sor miatt ugye?😃 Jézusom
2021. ápr. 9. 14:01
6/12 anonim válasza:
Több ilyen férfi kellene, mint te. Egy átlag férfi még a segglyukát se mossa, mert szerinte az is b.zis(tisztelet a kivételnek).
2021. ápr. 9. 14:20
7/12 anonim válasza:
Szomorú, hogy csak a szőrös, büdös, lekajált ruhájú férfiak a “férfiak”. Ne hallgass arra a hülyére, ha igényes vagy egyáltalán nem szégyen, vagy b*zis ;)
2021. ápr. 12. 17:21
8/12 anonim válasza:
4-es vagyok, ezeket ne tőlem kérdezzétek, én egyáltalán nem tartom b*zisnak. de a környezetem igen (a metroszexuális kifejezés pedig kevésbé tájékozott számára ismeretlen fogalom)
2021. ápr. 12. 17:35
9/12 anonim válasza:
*kevésbé tájékozott emberek számára
2021. ápr. 12. 17:36
10/12 anonim válasza:
Olyan nem létezik,hogy "b.zis" ez csak a buta emberek találtak ki akik nem edukaltak.
Ez olyan mintha azt mondanád heteros vagy leszbis,ugye milyen hülyeség?😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!