Csak nekem zsíros a hajam már hajmosás után 2 nappal?
Én komolyan kikészülök már idegileg ettől..olyan szinten idegesít már hogy elmondhatatlan xd..
És már itthonra se birom elviselni
De azért mégsem tartom olyan jó ötletnek a hajmosást 2 naponta..(pedig már mióta ezt csinálom)
Egyébként régen nagyon dús hosszú egészségesnek látszó hajam volt és elég gyorsan jőtt..az évek során akkor valamit nagyon elbaszhattam..de hogy mit?!
Én kipróbáltam már több féle sampont sőt úgy mosok hajat,hogy előbb a balzsam aztán a sampon
Házi pakolásokat is kipróbáltam már pl száraz fejbőrre mert a hajam zsíros de a fejbőröm meg néha olyan száraznak érzem..
Persze ezek be is válnak kb 2napig..
Valaki valami tipp?
Két nappal?? Megmosom pl hétfő reggel, kedd reggelre már a töve zsíros. Én két naponta mosom, amúgy is vékonyszálú és nem is sok. Nem változott semmit az évek alatt. Úgyhogy tippet nem tudok adni sajna de leírtam, hogy vannak rosszabb "helyzetben" lévők :D
Ne keseredj el... Annyira :)
Nem csak neked, nekem 1 nap után már zsíros, szóval te még örülhetsz.
Kezdeni pedig nem tudsz vele semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!