Striák vannak a vádlimon, az nagyon vállalhatatlan?
Figyelt kérdés
13 vagyok (nemsokara 14) es mar most striak vannak a vadlimon pedig egyaltalan nem hiztam, fogytam vagy nottem. Mitol lehet es mit tudnek csinalni? Nem merek se rovidnacit se szoknyat hordani miatta. Vagy majd eszrevehetetlen lesz? Mert most lilas
Elore is koszonom a valaszokat
2021. ápr. 6. 18:21
1/4 anonim válasza:
Sajnos az ilyen előfordul és nem tudsz túl sok mindent csinálni vele. Magától halványabb lesz majd és a lilás szín helyett bőrszínhez közelivé fog változni, úgy azért jobb. Teljesen eltűnni nem fog, mindegy mit kensz rá.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan hord a rövidnadrágokat. Ez bárkivel megeshet. 19 vagyok, de a te korodban kövér voltam és konkrétan keresztbe kasul striás az egész combom és a vádlim. Van egy stria amit konkrétan műtéti hegnek szoktak nézni. 🤷♀️ Ez van, ha lila akkor idővel halványabb lesz. Az enyémnél nem leget rosszab, attól még nem fogok egész nyáron hosszú nadrágban lenni. Csak békélj meg vele. Nem te vagy az egyetlen lány aki hasonló cipőben jár. Ez nem a világ vége.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is 14 éves korom óta vannak, sőt egy májfolt is van a vádlimon. A barátomnak 2 évig fel sem tűnt. (most 25 vagyok). Fogadd el, és észre sem veszed 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!