Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlasz repedező körömágyra?

Mit ajánlasz repedező körömágyra?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,az olivaolaj jó rá,5 perce be is kentem. De azért szeretnék ötleteket kapni,milyen krémeket ajánlanátok vagy bármit,ami segíthet. Ugyanis repedezik,zavar,ezért elkaparom...vérzik és csak még rosszabb lesz.

Úgy zavar :( Mostanában már nem kaparom,de még mindig tök repedezett.

Lehetőleg ne gyógyszertári készítményeket mondjatok, dm/rossmannból nem tudtok valami hasznosat?

Ezer hála :)

2010. aug. 20. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Rossmannban lehet venni Lovely márkájú körmös dolgokat :) Van egy nagyon szuper körömerősítője. Mióta ezt használom, egyáltalán nem repedezik a körmöm sehol sem és nagyon megerősödött. Körömerősítő szérum és felszívódik.319 Ft, ha jól emlékszem, rózsaszín színű. :)

Az oliva olaj jó ötlet :)

2010. aug. 20. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál,de akkor sztem rosszul fogalmaztam,bocsi,nem vagyok ebben nagyon otthon. Tehát a körömágyamon/mellett a bőröm repedezik.

(nem tudom,mi a pontos megfogalmazása)

de köszi a tippet

2010. aug. 20. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Értem már. Lehet jól fogalmaztál csak én nem értettem meg. Bocsi.

Esetleg nem éri túl sokszor víz a kezed? Vagy nem szoktál mosogatni, mert attól is lehet. Kenegesd körömvirágos krémmel és kammillás teafiltert tegyél rá :)

Készíts el egy kamillateát ízesítés nélkül és akár abba is beleteheted a kezed végét vagy pedig a filtert kiveszed és átkened vele a bőrt :)

2010. aug. 20. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:

heti 2x 2 óra uszi az sok víz?:D (ne válaszolj) tehát attól lenne? ezt a körömvirágosat már mástól is hallottam,csak gyógyszertárban lehet kapni?vagy máshol is?

Köszi a választ:)

2010. aug. 20. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet :D Ha klóros a víz az is kiszáríthatja. Amúgy szerintem gyógyszertárban megtalálod. Én 100Ft-osba vettem :)
2010. aug. 21. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, a C-vitamin hiány is okozhatja.

Én egyébként Atrix kézkrémmel szoktam kenni, az kamillás, de nem sokat használ, mert sokat mosogatok, meg pl domestosos vízbe nyúlkálok (takarítás, fertőtlenítés, tudom van kesztyű, de én abban nem tudok semmit csinálni)

Így nálam is jelen van a probléma, eléggé fájdalmas is, amikor még jobban felszakad és vérzik. :(

Azt is hallottam már, hogy citromlébe kell áztatni az ujjakat, de még nem próbáltam ki.

2010. nov. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!