Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fekete haj tényleg kiment a...

A fekete haj tényleg kiment a divatból? :/

Figyelt kérdés

Hello,

Nekem sötétbarna hajam van(elég sötét,csokibarna)

és arra gondoltam feketére festetem,de azt olvastam hogy kiment a divatból..ez igaz? hagyjam barnán?Szerintetek?

előre is köszi.

2010. aug. 20. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne a divat után menj. az a lényeg, hogy Neked mi tetszik ! ne más véleménye érdekeljen. csak az a fontos hogy neked mi lenne a jó. ha tetszik, festesd be !
2010. aug. 20. 16:58
 2/12 A kérdező kommentje:

oksi,köszi

hát nekem nagyon teccik..:)

2010. aug. 20. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha kiment a divatból? Engem marhára nemérdekelne. Ha az tetszik, olyanra fested. Legalább nem leszel tucat.
2010. aug. 20. 17:00
 4/12 anonim ***** válasza:

egyetértek az előző válazolókkal

ha NEKED tetszik akkor festesd be nyugodtan

2010. aug. 20. 17:02
 5/12 A kérdező kommentje:
okés,köszi meggyőztetek:DD
2010. aug. 20. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kiment-e, de a hajban nem túlzottan jó és egészséges a trendek után menni: hetente festetnék és vágatnánk... :) Nekem fekete, lehet, hogy kiment a divatból, de nekem jól áll, és szeretem, bár ha csak egy múló hóbort, akkor inkább hagyd barnán, a feketét nehéz leszedni.

21/L (5 éve fekete hajú :))

2010. aug. 20. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Az tény, hogy most a természetes hajszín a divat, de egy csomó feketére festett plázacicát látok (no comment). A fekete haj viszont nagyon szép, de nagyon káros is! Én is inkább sötétbarnára festem fekete helyett.
2010. aug. 20. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem mindig is a fekete haju lányok a kedvenceim 19/F
2010. aug. 20. 19:51
 9/12 A kérdező kommentje:

köszike, am nem vagyok plázacica és nem azért festeném hanem nekem tényleg teccik egynesen és göndören is.

ugyhogy eldöntöttem h fekete leszek:)

utolsó: örülök h teccenek a fekete hajú lányok:DD

köszi a kommenteket.:)

2010. aug. 20. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
nem! és számomra nem is fog kimenni soha, a fekete hajú lányok a legszebbek :) 18/f egyszerűen imádom
2010. aug. 20. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!