Mitől lehet, hogy Geek&Gorgeous hialuronsav, illetve hidratálók, pl. Cerave és Ordinary néha csípik, égetik a bőrömet?
Bármilyen terméknél előfordulhat bőrirritáció - semmmiképp sem ajánlom tovább használni azt, ami problémát okoz.
Az Ordinary nem natúrkozmetikum, amennyire tudom. A hialuronsav szérumuk pl szárította a bőrömet, ezért azt nem használom már. (A koffeines táskás szemekre való szérumot viszont bírom.) Kísérletezni kell, míg megtalálod azokat a kozmetikumokat, amik neked jók. :)
Amit leírsz, azt nem hívnám natúrkozmetikumnak. :) De igazad van abból a szempontból, hogy mondjuk a dm natúrkozmetikum polcán is ott vannak a pompom termékek tele parfümmel, amiktől rosszul vagyok.
Igen, nedves bőrön használtam a szérumot.
Ráadásul hatóanyag aligha van bennük. :( De van egy csomó jó természet adta összetevő is, ez tény :) Viszont a levendulát és társait messziről kerülöm.
Hát ez is nagyon fura, hogy pont a hialuron szérum szárít, aminek hidratálnia kellene.
Valamelyik hatoanyagot nem szereti a borod. Masold be mindegyik incijet a skincarisma nevu oldalon talalhato cosmetic analyzer ful alatt levo ures mezobe, es nezd meg mit dob ki eredmenykent az elemzo.
A hialuron szerumot nedvess borre vagy alternativakent eleve a hidrataloval elkeverve ajanlott felvinni. Az elso esetben a szerum utan meg szukseges hidratalot is felvinni, kulonben a borbol fogja elvonni a vizet nedvessegmegkoto tulajdonsaga reven ami dehidrataltsaghoz vezet. Emiatt szarithatja ki a bort.
Köszönöm, megnézem az oldalt!
Igen, én mindig nedves bőrre viszem fel. :) A hidratálókrém meg alap..Csak ne bántanák a bőrömet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!