A LIDL SilverCrest ionos hajszárítója jó, megéri megvenni?
Szia!
Személy szerint én nem használtam még ilyet, de rendszeresen vasalom a hajam már jópár éve, és van némi tapasztalatom, hogy ne ott vegyél hajvasalót, ahol ételt is kapni, hanem szaküzletben. Nekem elég kezelhetetlen göndör hajam van, és a babyliss márka gőzölős hajvasalóját használom. Szerintem nagyon jó, azért is, mert a bevonata nem gagyi, és noha nyilván roncsolja valamennyire a hajat, sokkal kevésbé.
Remélem tudtam segíteni :)
szia!
köszi, de ez nem igazán... :/ a hajvasaló nagyban különbözik, azt eszembe sem jutna ott venni
ha valakinek aktuális lenne, vagy a későbbiekben érdekelné:
megvettem végül, eddig egyszer használtam a hajszárítót. az amúgy régi remington hajszárítómmal összehasonlítva sokkal jobb lett az eredmény, ettől nem állt szanaszét a hajam vége sem :) most még azt mondom abszolut megérte a pénzét. bár valószínű később sem fog változni ez a vélemény, hiszen 3600 forintért tényleg szinte ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!