Lehet önmagában gyantázás utáni törlőkendőt kapni? Ha igen, mi a termék neve és hol lehet kapni? Bővebben lent
Sziasztok!
Most próbáltam ki itthon először a meleg gyantát. Nagyon szuper, könnyű és legalább nem borotvát kell használnom. A Tescoban vettem X Epil gyantacsíkot és ahhoz járt két gyantázás utáni törlőkendő. A baj ott kezdődik, hogy 1 kendő 1 alkalom, de a csomagban van 20 gyantázócsík, az meg sok. Nem találtam külön gyantázás utáni törlőkendőt... Lehet egyáltalán külön kapni? Vagy majd minden harmadik gyantázáshoz meg kell vennem a 20gyantacsíkot azért a két törlőkendőért?!...
Köszi a válaszokat!
13:40-es!Szia! Sajnos én a szőrösebbik kategóriába tartozom, és meguntam, hogy borotválnom kellett pl. a karom is, a kozmetikus meg elég drága szerintem. Az intim helyen is erős a szőröm, kipróbáltam ott is a meleggyantát, igaz kicsit kipirosodott, de alig fájt, amikor leszedtem!!
Eddig próbáltam már a veet-et, a hideggyantát, borotvát, epilátort.
Veet-nek minden krémje irritálja a bőröm, a hideggyantánál nekem nem megy a "melegítse fel a tenyerében" történet, borotva 2 nap után simán visszanő a szőr, szúr mindenhol, epilátorral meg nagyon fáj.
A meleg gyantát vettem már rózsaszínt is, az NEM jó! Most zöldet vettem, azt hiszem Aloe Verás, nagyon jó!!
Üdv
13:40 vok
Köszönöm,hát szegénykém akkor jó sok mindent kipróbáltál,igen a zöldet mondták nekem is tescos ugye?na akkor majd kipróbálom én is,köszike,kellemes napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!