Megéri 200 ezer forintot kiadni egy IPL szőreltávolítóért?
Én "csak" egy 100 ezreset vettem a Philipstől. Sokáig gondolkodtam rajta, hogy kell-e ez nekem, de végül megvettem és nem bántam meg. Már két használat után észrevehető volt a különbség. Hármas fokozaton használtam, másképpen fájt azért. Viszont azóta már a 4-es is megy :) Van hozzá egy applikáció, ami emlékeztet hogy mikor kell újra használni illetve sok jó beállítás van benne. Nekem a borotva és a gyanta mindig nagyon irritálta a bőrömet, ez viszont nem, szóval örülök neki.
Válaszolva a kérdésedre nem adnék ki 200 ezret, hiszen fele annyiért is vannak jó iplek :)
én kiadnék, ha lenne fölös pénzem rá. Egyelőre más prioritást élvez és erre nincs.
Szerintem hatásos cucc.
Ugye annyi az elve, hogy a rövidre vágott szőrszálakat x időnként csapatod vele és annyira elvékonyítja, hogy utána "kihal" egy időre, kb 2 évre és nem kell foglalkozni vele addig. Csak ez kb fél-1 év mire ezt eléred vele. Türelem kell hozzá meg kitartás. Nemtom, h bennem lenne-e elég, egyszerűbb borotválkozni.
3-as vagyok!
Szintén Lumea, de az Advanced.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!