Elcsábultam a szérumok világába a múlt heti revolution skincare leárazás miatt, így vettem jó sokféle hasonló szérumot. Hogyan tovább?
Tudnátok ajánlani zsíros, a T vonalban fokozottabban zsírosodó,de vízhiányos bőrre jól bevált hidratálókrémet illetve fényvédőt?
Úgy gondolom,a szérumok használatának csak ezek mellett van értelme.
Szia. Milyen szérumokat vettél? Óvatosan vezesd be őket, egyenesével, három hét különbséggel, nehogy besokalljon a bőröd. :)
Hidratálókrém:
- CeraVe cream vagy lotion
- The Ordinary NMF
- Balea med kézkrém (gyönyörű az összetevőlistája, nyugodtan mehet arcra)
- ha hámlasztani is fogsz, akkor tök jó lehet a La-Roche Posay cicaplast vagy Mixa cica-cream (én pl. kenem minden este zsíros bőrre is, de nem mindenki szereti ilyen rendszeresen, mert elég testes)
Fényvédő:
- Altruist spf 50 krém vagy a fluid verzió
- Canmake Mermaid skin gel, ha nem baj, hogy külföldről rendelős
- La-Roche Posay Athelios XL
- Eucerin oil control
- Garnier spf 50 face fluid
- Olcsóbb kategória: Sundance kids sensitiv sonnenmilch vagy creme spf 50
- Lavazon márkának is vannak parfümmentes fényvédői, az is olcsóbb kategória, de nem tudok pontosat ajánlani
Ezek közül van, amelyik alkoholos, ha nem bírja a bőröd/szemed akkor nyilván ne azt válaszd, de ha igen, érdemes aláhidratálni reggel. Egyébként nem muszáj reggel hidratáló. Azt sajnos nem tudom megjósolni, melyik mennyire lenne fényes/zsíros a bőrödön, de átlátszó púderrel általában jól korrigálható. Ne felejtsd el három óránként újrakenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!