El lehet valahogy tüntetni a striákat?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mitol alakultak ki? (A combom és a mellem striás) Nem fogytam le, nem nőtt a mellem. A lovaglástól lehet? Mert a belső combom olyan :(2021. márc. 29. 17:23
1/10 anonim válasza:
Az összes férfi nevében nem beszélhetek, de engem speciel egyáltalán nem zavarnak az ilyesmi "hibák".
2/10 anonim válasza:
Lehet növéstől, hízástól, fogyástól.
Nem nagyon lehet semmivel sem eltűntetni. Idővel kifehéredik és alig fog látszódni.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Halványítani mivel lehet?
Azért nem tudom, hogy mitől alakultak ki, mert nem híztam, nem fogytam és nem is nőttem
2021. márc. 30. 09:25
5/10 anonim válasza:
Száraz bőr megreped, akár hirtelen mozdulatkor, edzeskor, amikor a borod túlságosan megnyulik
6/10 anonim válasza:
Halvanyitani dermarollar kezelés, de nagyon hosszú folyamat
8/10 anonim válasza:
Rendszeresen kend be testápolóval legalább azért, nehogy máshol is kialakuljon.
9/10 anonim válasza:
Ha ricinusolajjal kened hamarabb eltűnik. Legalább is nekem hamarabb eltűnt tőle.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2021. ápr. 3. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!