Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez normális hajfestés után?

Ez normális hajfestés után?

Figyelt kérdés

2x volt már festve a hajam, és mindig a festés után 2 hétig narancssárga vagy lila volt a víz.

most viszont mikor sötétbarnára festettem és mostam kifele a festéket nagyon hamar kitisztult a víz, és azóta nem is olyan. pedig eddig minden ismerősömnek még a fejéről is alig akar lejönni, én meg kicsit megdörzsöltem és le is jött.

de nem is nagyon fogta be. ez néha normális? vagy a festék az oka?

ilyennel festettem:

[link]

2010. aug. 19. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
mivan???
2010. aug. 19. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:

röviden:

hajfestés után a hajmosásoknál tiszta volt a víz, sőt már mikos kimostam a festéket akkor is hamar kitisztult, pedig mikor más színnel festettem több hétig is színes volt a víz.

2010. aug. 19. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:
ezt miért probléma? Nekem is kitisztul hamar, gondolom sokáig öblítetted, így a végére már nem volt mit kimosson a víz a hajadból. Az előzőek lehet nem tartós hajfestékek voltak nem?
2010. aug. 20. 01:36
 4/4 anonim válasza:
Ha nem tartós hajfestéket használtál, hanem csak színezőt, amikor a festés utáni 2 hétben is színes volt a víz, akkor az természetes. Amikor nekem vörös hajszínezővel volt festve a hajam, egy ideig enyhén színes volt a víz.
2010. aug. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!