Lányok! Ti a hosszú vagy a rövidebb hajat szeretitek magatokon?
Figyelt kérdés
Én nagyon hosszú haj párti vagyok, de ma lattam egy rövidebb hajú csajt, és baromira tetszett.2021. márc. 28. 18:56
11/18 anonim válasza:
Rövid. Cuki fejem van, és rövid hajjal manónak nézek ki. :D
Most sajnos ritkásabb, ha visszadúsul, levágatom, alig várom.
12/18 anonim válasza:
Rövid, vállig érőt, mert az enyém nagyon vékony, de ha vastagabb lenne, akkor hát közepéig érőt.
13/18 anonim válasza:
Hosszú.
Volt rövid ("bob") frizurám, nem szerettem, muszáj volt beszárítani és/vagy vasalni ahhoz, hogy normálisan nézzen ki, nekem az túl sok macera volt. Egyébként kinézetre az is tetszett.
14/18 anonim válasza:
Hosszú. Nekem nagyon lassan nő a hajam, most kicsit tovább ér hát középtől. Szeretném, ha a derék amíg érne, akkor csak annyit vágok belőle mindig, hogy a végeit frissítsem.
15/18 anonim válasza:
Hosszabb inkább. Volt mell alattig érő, de a mell fellettit jobban szeretem mert nem vagyok túl magas. Viszont nagyon tetszik most az egyenesre vágott bob fazon másokon.
17/18 anonim válasza:
A hosszú állítólag jobban áll, és külön előnye, hogy nem kell beállítgatni, de cserébe nehéz, húzza a fejemet és mindig útban van. A vállig érő kényelmesebb volt, de gyakran kellett vágatnom, mert pillanatok alatt kinőtte a formáját. Fiúsan rövid hajam utoljára alsós koromban volt, az iszonyúan nézett ki.
18/18 anonim válasza:
Hosszú. Egyszer volt vállig érő hajam (még talán általános iskolában), az nekem nem állt jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!