Szép jó estét! . Mennyit nő a haj egy hónapban? És mitől nő gyorsan? A fodrászom 2 éve növesztett hajamból vágott le 20 cm. Kár volt benne bíznom.
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 20:36
11/13 anonim válasza:
Lehet, hogy azért vágnak le hosszabbat a kértnél, mert ha eladják parókakészítőnek az így többet fizet érte. Európai haj 30 cm (100gramm): 30.000.- Ft
Európai haj 40 cm (100gramm): 40.000.- Ft
Európai haj 50 cm (100gramm): 60.000.- Ft
Európai haj 60 cm (100gramm): 70.000.- Ft
Európai haj 70 cm (100gramm): 80.000.- Ft
Európai haj 80 cm (100gramm): 90.000.- Ft
+áfa
Vágás ellőt szólni kell neki, hogy a levágott részt elviszed. Így talán rendesen csinálja.
12/13 Csilla017 válasza:
Én ricinusolajat használok a hajmra igaz még csak egy hónapja de sztem már íg yis nőtt és a hajam teljesen szálkás volt mint egy seprű de az első mosás után is már kitűnő állapotú lett és nagyon selymes...300 ft 1 deci ricinusolaj nekem ez az 1 deci 3 alkalomra elég és még marad akkor egy pici. És a sörélesztő is jó rá. Csak a ricinusolajat nagyon nehéz kimosni legalább 3-4-szer meg kell mosni a hajad hogy teljesen eltűnjön. És én még turbózom egy kis dologgal a ricinusolajat. A "receptem" 1 tojássárgája, fél evőkanál méz, ugye a ricinus olaj és ha szőkés a hajad vagy melírozod szőkére egy kiskanál citromlé (ez világosítja a hajat) este felszoktam kenni befóliázom a fejem kötök rá egy kendőt ami nem éppen mindennapi használatban van és másnap mosom le hogy minimum 12 órát rajta legyen a hajamon. Remélem ha használni fogod a módszert neked is gyorsabban fog nőni a hajad. Sok sikert :)
13/13 anonim válasza:
nekem alapbol 2cm-t nő hajam havonta, mikor csak sörélesztőt szedtem meg normál hajpakolás akkor havi 4-5cm-t, sörélesztőböl napi 3x3db, fodrász nekem is eltolta rendesen szoval most ricinusba énis belekezdek egy barátnőmnek havi 5cm-t nőtt csak a ricinus olajtol heti kétszeri használattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!