Mit csináljak hogy ne essen le rólam a combfix? (harisnyatartón kívül, ugyanis azt a környékemen sehol sem találok) Ami házilag megoldható.
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 20:06
1/7 anonim válasza:
varrj bele erős gumit
de neten is lehet rendelni harisnyatartót egyébként.
2/7 A kérdező kommentje:
van benne erős gumi de így is lecsúszik :(
nem tudok rendelni mert egy fillérem sincs, szóval valahogy itthon kellene kezdeni valamit.
amúgy milyen erős gumi kellene bele?
2010. aug. 19. 20:33
3/7 anonim válasza:
A tied nem olyan,amiben van egy szilikon pánt belülről?És ezáltal rátapad a bőrödre?
4/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem olyan :(
miért, az fent marad?
ezzel ami van muszáj lenne valamit kezdeni mert ha már megvettem jó lenne hordani is...
2010. aug. 19. 20:42
5/7 anonim válasza:
Igen a szilikonbetétes combfix fent marad, megéri olyat venni! - SAJNOS NEM TUDOK MÁS TIPPET ADNI, MINT AMI ITT ELHANGZOTT MÁR.
6/7 anonim válasza:
20.33-as vagyok.Én nem hordok combfixet,csak az esküvőmön volt rajtam ilyen szilikonpántos.Az nagyon jó volt,meg sem mozdult,pedig egész éjszaka táncoltam.A sima combfix egyértelmű h leesik tartó nélkül.
7/7 anonim válasza:
A sima combfix gumisan is legördül rólad.
Szilikoncsíkosat vegyél, az fent marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!