Sürgősen a segitségeteket kérném. Szőke hajamat be szereném festeni feketére. Létezik olyan sampon (fekete) ami kikopik? Mennyi idő mulva?
Utolsónak:
Hát nekem sajnos a színező még 1 év után se kopott ki, melírozott szőke voltam, és mahagónira színeztem! Csak mondom. Én szinte lenövesztettem, mert sehogy sem akart kopni. És, mielőtt valaki megkérdezné, igen, mostam hajat közben.
A húgomnak sem kopott ki a színező.
Kérdezőnek: figyi, mindenkinek másmilyen a haja, mást bír el stb. Kérdezd meg a fodrászod esetleg... vagy ha már tényleg annyira rossz minőségű a hajad, inkább vágasd le a füledig, mert egy töredezett hajjal már úgy sem tudsz mit kezdeni - az nem szép. Inkább legyen rövidebb, de ápolt a hajad. Esetleg először egy világosabb árnyalattal próbálkozz, vagy 1-2 barna csíkkal.
Ha csak kipróbálni szeretnéd, akkor létezik hajhab, ami színez, meg ilyen kis tasakos színező is, én azt diszkont illatszerben szoktam látni, azt hiszem palette márkájú. tényleg csak külsőleg színezi a hajat, élvileg 4-5 hajmosás után kijön teljesen, egyik ismerősöm farsangra próbálta, és neki kijött, pedig ő természetes szőke. Mondjuk amíg mosódik ki, addig elég csúnya.
Az ilyen 12 hajmosásig tartó festékek, azok valójában nem színezők, hanem ammóniamentes hajfestékek, ez a színező dolog egy fordítási hibából adódik csak és utána már rosszul rögzült, hogy ezeket a kímélő hajfestékeket színezőnek hívjuk. És nem az a lényege, hogy kimosódjon 12 hajmosás után, hanem az, hogy halványul és ezért nem lesz felsűnő a lenövés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!