Pikkelysömörös és korpás fejbőrre krém, sampon, esetleg gyógyszer?
Már egészen kicsi 5 éves korom óta van pikkelysömör a testemen és fejemen a korpa is vele jött. A pikkelysömör az idő elteltével szépen lassan csökkent, de kamaszkorom ellenére még most sem múlt el teljesen. Kb mindig van 5-10 db kicsike pikkelysömör valahol. (ezeket tudom kezelni)
Viszont a fejem nagyon rossz az állapot egy héten kétszer mosok hajat selsun blue-val két napra rá ugyan úgy korpás lesz az egész a pikkelysömört ahogy tudom kenem elocommal de nem tudom tökéletesen felvinni a fejemre.
A homlokomnál a fülemnél és hátul a tarkómnál is van pikkelysömör.
Van valami krém sampon vagy utolsó esetben gyógyszer ami eltüntetné a korpát és a pikkelysömört? Mi vált és mi nem?
Én már itt a gyakorin ajánlottam azt, ami nekem bevált, vagy ötször, lóf*t se reagált rá senki. Vagy sokallták azt a 3500-at, vagy azt hitték, forgalmazom. :D
Nem egyszerű alkalmazni, mert rajta kell hagyni, háromszor egymás után, azaz nyáron otthon egy hétvége, de pár hétre tökéletesre varázsolta a skalpomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!