Az afro fonás illetve póthaj súlya károsíthatja a hajam?
Szeretnék nyáron apró tincses afro fonást póthajjal. Viszont nincs sok erős hajam és tartok tőle hogy ha hirtelen nagy tömegű lesz a hajam a hajhagymák nem fogják birni és tönkre megy kihullik.
Csak 3 hétig lenne fenn kb ami úgy tudom nem vészes.
Sok panaszt olvastam arról hogy nagyon sok haj kihullik miutan kibontják a fonást de ez inkább azért van mert egy havi haj nem bírt kihullani mivel bele van fonva szóval az ha nem lenne póthaj akkor is kihullana.
A fonást magamnak csinálnám mert időt ugyan nem de pénzt sokat spórolnék. vagy ha ez nagyon nem javallott hozzáértés nélkül akkor megkérdezem a fodrászom tud e tenni értem valamit ez ügyben
Mi a tapasztalatotok ezzel?mit gondoltok?
Nyilván az a hajmennyiség ami 3 hét alatt kihullana szép fokozatosan, az majd egyszerre jön ki.
De ezen túl ha jól csinálják elvileg nem hullik több.
A traction alopecia pedig ki tud ám alakulni fekete csajokon is, sőt általában náluk gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!