Segítség arcápolási termékekkel kapcsolatban?
Ez engem is erdekelne.
Beszerezni ugy tudom netrol lehet, csak hogy valami hasznosat is irjak
Az alap arcápolási rutin az 3 dologból áll. Arctisztító, hidratáló, fényvédő. Ezen felül lehet használni még hámlasztót, niacinamidot. Ezek segítenek a mitesszerek ellen.
Nem ajánlom hogy össze vásárolj mindent és egyből az arcodra kenj 10 fajta dolgot. Előbb alakítsd ki az alap rutint ami 3 dologból áll, amikor hozzá szokott a bőröd akkor pedig apránként be lehet vezetni új terméket.
A the ordinary márkát skinmart-ról szoktam beszerezni, a cerave-t lehet gyógyszertárból megvenni vagy akár a notinorol rendelni.
Ahogy a 4-es írta. Annyit tennék még hozzá, hogy a skinsmart nevű oldalon vannak cikkek a bőrápolás témában. Kezd el őket olvasgatni, mert nagyon hasznosak.
Van youtube csatornájuk is. Azt is meglehet nézni. Kezd az alapoknál. Járj utána a dolgoknak, mi mire jó és mit szeretnél elérni a bőrőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!