Milyen frizurát vágassak? (többi lent)
Hátam közepéig erő barna hajam van mindig kontyba fogva hordom nem csinálok vele semmit .Bár menyire rövidre levágatnám a hajam.
Úgyhogy valamilyen különleges frizura ötleteket kérnék tőletek köszönöm.
9.ennyire unatkozol?
más nem kérdezhet esetleg hasonlót?
9 sajnálom hogy azt gondolod hogy kamu a kérdésem.
Nem tudom mivel indokoltam ezt a vádat.
13:Kérdező nyugi!
Ezek csak ezzel tudják lefoglalni magukat, hogy hasonló kérdéseket keresnek azt válasz adás helyett bemásolják és kamunak mondják...
Amúgy a rövid frizura tök jó lenne szerintem,új hajszínt nem szeretnél esetleg? pl.extrémebb mint kék, lila, szivárvány alul? :D
én ilyesmit szeretnék későbbiekben kicsit rövidebb mert már nem növesztem a hajam de szeretnék különleges lenni.:)
kék színt gondoltam magamnak meg talán az aljára rakok ilyen szivárvány csíkot bár kivitelezni lehet nem lehet de elképzelni tök egyszerű :D
9. vagyok.
Nagyon sok gyanúsan hasonló hajvágós kérdés jött elő itt mostanában. Kicsit mindig más a sztori, de rendre ugyanazok a szófordulatok, ugyanazok a helyesírási hibák... Ezt mások is szóvá tették már, ahogy néztem. (Egyébként meg érdekel a téma, követem, ez van.)
Ha ez most momentán mégis csak véletlen egybeesés, akkor bocsánatot kérek. Ez egy anonim fórum, bárki leírhat bármit és az ellenkezőjét is.
Mindenesetre az sem túl életszerű, hogy van egy fodrász képesítésű párod, és mégis itt kérsz frizura-tanácsokat.
15.szerintem most véletlen egybeesés.
itt miért nem kérhet azon felül?
nem jobb néha több helyen érdeklődni?
már szerintem nagyon ráálltál erre hogy minden kamus neked...
14 Extrém színen még nem gondolkoztam
.
Nem szeretnél amúgy?:)
tök klassz lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!