Tudnátok mondani olyan hamvasító sampont ami tényleg jó?
Figyelt kérdés
Főleg olyat amit lehet kapni boltokban is, ne rendelni kelljen. Schauma sampont használtam, attól nagyon hullik a hajam, pedig nem is kenem a hajtövemre. (valószínű a dimethiconol miatt, ettől menteset nem bánnék).Ja és ne horror áron légyszi:)
Hozzátenném hogy nem teljesen szőke a hajam, csak balayage/ melír van benne szőke, de ez sem szép ha besárgul:((
2021. márc. 17. 10:48
1/5 anonim válasza:
Szia, a Schauma sampon teljesen jó, csak nem szabad gyakran használni(egyik hamvasítót sem). Amikor heti 1-2x azzal mostam a hajam, nagyon szárította és hullott tőle, aztán rájöttem, hogy ilyen gyakran nem szabad használni, és felesleges is, mert nekem pl csak úgy 6-8 hét után kezd el sárgulni. Szóval én már csak 1-2 havonta használom és így semmi baja nincs tőle! Te milyen gyakran mosod vele?
2/5 A kérdező kommentje:
Hetente egyszer szoktam, vagy 2 hetente. Először sokáig hagytam rajta, gondoltam az lehet a baj, de akkor is hullik tőle ha csak épp rákenem és le is mosom.
1 hetente is gyakorinak számítana?
2021. márc. 17. 10:59
3/5 anonim válasza:
Syoss sampont használok, de én mindig azzal mosok hajat nem hagyok ki egy alkalmat sem és bevált. Valamint a palette Anti yellow haj spray amit minden hajmosás után alkalmazok, szintén bevált. Mindkét termék rossmannos, utóbbi nem olyan gyakori szóval azt vadászni kell mert nem mindegyik rossmannba van.
4/5 anonim válasza:
Én is a Syosst használom, eddig ez a legjobb. Schauma nem csinált semmit, Kallos cseppek sem, de ez jó. Csak annyi ideig hagyom a hajamon, amíg lezuhanyzok, és főleg a tövén, nekem az a rész sárgul.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!
2021. márc. 17. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!