Hogy lehet úgy 15kg-ot leadni, hogy ne annyira látszódjon meg a mellen?
Figyelt kérdés
Tudom lassan kell fogyni. De nem túl ruganyos a bőröm. Van valami súlyzós edzés, vitamin, testápoló vagy akármi ami segítene, hogy kevésbé lógjanak fogyás után? A fogyókúra elején vagyok és ezt a súlyt mindenképp leadom. De lehet, hogy egyenlőre csak 8at. De nem valószínű.2021. márc. 16. 20:53
21/21 anonim válasza:
11-es vagyok. Nem azt mondtam, hogy nem teltek. Nekem is teltek, sokan azt hiszik műcici.de látom, hogy kicsit igenis megvan ereszkedve. Vagy nincsen önkritikád vagy hazudsz. Sulyanal fogva sem allhat egy mell peckesen ha ekkora, ne szorakozzunk mar. De ne mondjuk azt, hogy olyan mintha 16 éves lennel. Felnőtt nők vagyunk, tenyleg ne adjuk, elő ezeket evy anonim oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!