Milyen színű haj állna jól nekem ilyen őszként?
Figyelt kérdés
Sárga alaptónusú a bőröm, viszont nagyon sápadt, fehér. A hajam középbarna, nagyon enyhe vörös beütéssel.
Az őszöknek meleg tónusú haj áll jól, de nekem sokkal jobban tetszenek a hideg színek. Azt vettem észre, hogy a nagyon világos haj szörnyen sápaszt.
Szerintetek milyen haj állna nekem jól? Főként természetes szín érdekelne, de valamilyen extrémebb is lehet, hátha megtetszik.:)
2021. márc. 16. 11:10
1/4 anonim válasza:
Azt mondanám, olyan legyen, amilyen az eredeti hajszíned is.
2/4 anonim válasza:
Hát én megőrülök a sötétbarna/fekete hajért, ezért ha rajtam múlna, olyan lenne a hajad.
3/4 anonim válasza:
en egy meleg barnat valasztanek, esetleg sotetszoke bayalage-al,mintha kicsit nap szivta volna ki
4/4 anonim válasza:
Meleg színtípusként semmiképpen sem választanék hideg színt, mert nem fog jól állni. Valami sötétebb vöröset, vörösesbarnát választanék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!