Szélesebb fej, mickey egeresedő haj: milyen frizura létezik erre?
Figyelt kérdés
a nullás gépen és a kérdezd meg a fodrászodon kívül2021. márc. 15. 19:41
2/7 anonim válasza:
Tudnad reszletezni? Ez igy nagyon keves
3/7 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, úgy egy éve kezdett el mickey egeresedni a hajam. Ahogy észre vettem, az alternatív frizurák hosszúkás fejű vagy kisebb koponyájú embereknek áll jól, nekem pedig a baseball sapka legnagyobb mérete jó csak :D erre így azért nehéz rárakni egy fejtetőn oldalra fésült, oldalt felgépelt hajat, mert a fejem búbjánál egy nagy arasznyi részt kellene oldalra fésülni (ami tényleg széles és a homlokomnál is kb 10 centit).
2021. márc. 15. 20:42
4/7 anonim válasza:
A 10 évvel ezelőtt nagyon népszerű "Beckham"-séró pont neked való lenne. Alapból lazább, sportos frizura, oldalt, lent rövidebb, feljebb már hosszabb, és két oldalról van felfelé, előre fésülve a haj, és fent középen taréjszerűen találkozik. Lehetett látni anno belőle sok féle hosszúságút, vérmérséklettől meg társadalmi pozíciótól függően. Rövidebb kivitelben bárhol megállja a helyét.
5/7 anonim válasza:
erre a típusúra gondolok, abból is leginkább a középsőre:
aki "mickey egeresedik", annak már lentebbről, oldalabbról hosszabbra hagyja a fodrász, és előre tudja fésülni a kopaszodó rész fölé, aztán fel, középre, és a frizura erőltetettség nélkül eltakarja a kopaszságot.
6/7 anonim válasza:
a fejed tetején is ritkul? nekem az "M" betű szárai már jó magasra nyúlnak, amúgy viszont máshol dús, és ez a fajta Johnny Depp-séró elég jól leplezi
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, a fejem teteje még rendben van.
2021. márc. 16. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!