Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vissza veszik a boltban az...

Vissza veszik a boltban az epilátorom, ha...? Vagy valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

A bezárásos szigorítás előtti napon vettem. Meg van a nyugta. Kipróbálltam, nem viszi a szőröm. Nemhogy a lábamon, még a karomon lévő szőke pihét sem.

Nagyon mérges és szomorú vagyok.

Mindig is akartam epilátort, csak eddig nem volt rá pénzem. Most egy idelye normálisabban keresek. De nem vettem, mert aggódtam, hogy egyszer kipróbállom és nem fogom többet használni. A boltban a minta darabokat néha kipróbálltam ha fel voltak töltve. Rögtön baba popsira lekapott mindent a karomról. Sajnos nem emlékszem a márkákra.

Azóta megért bennen a döntés: Megveszem. Nem érdekel mennyire fáj, használni fogom! Majd hozzá szokom.

30e-et azért nem akartam otthagyni rá. Még élt bennem kicsit a régi félsz, hogy nem fogom kihasználni. Kinéztem egy philipset. Egyik 14e volt, a másik 10e-ről volt leakciózva 7 500-ra. Néztem, olvasgattam. Nem volt köztük semmi különbség. Feltöltve/bekötve nem voltak. Nem tudtam sutyiban kipróbállni a karomo. Megvettem az olcsóbbat.

Ma kipróbálltam és semmi. Fájt, húzza a szőröm, de nem húzza ki. Gondoltam rosszul tartom. Próbálltam minden szögben. Semmi. Próbálltam a karomon, ahol eddig a boltban lévők miníg szép simára leszedték. Semmi.

Valamit rosszul csinálok?

Vagy gagyit vettem?

Vissza veszik majd blokkal?

2021. márc. 13. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem veszik vissza, szervizbe vidd, mert garanciális.
2021. márc. 13. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Tuti van valami ügyfélszolgálatuk, hívd fel őket esetleg
2021. márc. 13. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
boltban nem szabad kipróbálni ami ki van téve, mivel azt is eladják.
2021. márc. 13. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kaptál jótállási jegyet, felhívod a szervizt, ők megjavítják vagy használatra alkalmatlannak nyilvánítják. Így másikat választhatsz vagy visszakapod a pénzedet.
2021. márc. 13. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Szervíz?

És ha szerintük semmi baja?

2021. márc. 13. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott próbáld ki előttük, hiszen a karodon levő szőrt se viszi.
2021. márc. 13. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Szoke a szorom es mindent epilalok.

Eloszor zuhanyozz le meleg vizzel es szarito szapoannal vagy nagyon olcso tusfurdovel. Utana torolkozes.

Utana vizes himalaja sos vizzel atkenheted a testreszt. Hagyod megszaradni es letorlod torcsivel a sodarabokat.

Novekedesi irannyal ellentetesen szedd le.

Valszeg betestalolozott vagy testvajazott boron probaltad. Ugy megcsuszik a szoron!!

2021. márc. 14. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!