Szerintetek jól nézi ki ha egy férfi borotválja a fejét, vagy nagyon rövidre vágja a haját (max 3 mm)?
Figyelt kérdés
23 vagyok és az utóbbi időben eléggé elkezdett ritkulni a hajam, olyannyira, hogy már távolról is jól látható. Azon gondolkozom, hogy előnyösebb lenne-e egy nagyon rövid buzzcut, vagy esetleg ha teljesen leborotválnám. Mit gondoltok?2021. márc. 11. 19:39
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy jól áll-e neki. (Mivel, nem mindenkinek áll jól)
2/11 anonim válasza:
Elárulok neked egy titkot: sok nő szemében a nem titkolt kopaszodás szexi. 23 évesen is...
Nekem is van olyan ismerősöm, aki már huszonévesen eléggé megkopaszodott, és háromszor annyira vonzott szexuálisan tőle, mint ha mindenhol lenne haja.
3/11 anonim válasza:
egyébként a nagyon rövid haj is van, akinek jól áll, de csak akkor, ha ez megy az egyéniségéhez, és nem kényszerből nyírja le.
viszont tüsihajhoz a borosta is "kötelező", ha körben mindenhol egyforma tüsi van a pasin, megőrülünk érte :D
5/11 anonim válasza:
Első körben megér egy próbát a buzzcut, szerintem ne borotváld rögtön kopaszra magad.
6/11 anonim válasza:
Ami a teljes borotválást illeti, ha kopaszodásra hajlamos vagy eleve, akkor felejtsd el, rizikós. Egy ismerősöm ugyanígy volt, mint te, egyszer leborotválta, és utána SOHA TÖBBET nem nőtt ki már a haja felül, csak oldalt.
7/11 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy jól áll-e.
8/11 anonim válasza:
Borotvald. Jol nez ki. Remelem sportolsz is hozza kemenyen.
9/11 anonim válasza:
Imádom a teljesen simára borotvált fejet a pasikon 😍 21/L
10/11 anonim válasza:
en imadom ha 1-3mm a haja egy pasinak
nyugodtan told le kopaszra, vagy 1 milisre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!