Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vállig érő tű egyenes hajam...

Vállig érő tű egyenes hajam van, de nagyon vékony szálú, és sehogy se áll. Milyen frizura lenne jó? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy bedaueroltatom, de már volt és eléggé töredezett tőle a hajam.Ha becsavarom, az tök jól áll, viszont nem tudom, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy úgy begöndöríteni, hogy úgy nézzen ki, mint amikor becsavarom...tehát ne az a nagyon göndör legyen, hanem hullámos. Vagy ezt nem lehet?

Vagy vágassam le a fenébe?:S

2010. aug. 18. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
esetleg szög.
2010. aug. 18. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
mindegy szerintem...a lényeg, hogy egyenes....deee köszönöm, hogy ilyen sokat segítettél....
2010. aug. 18. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:

bocs:D

amúgy diffúzoros hajszárítóval próbáltad már?

2010. aug. 18. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:
nem, még nem....őszintén nem is hallottam róla, hogy van ilyen:D
2010. aug. 18. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Diffúzor?? Az tuti nem göndörítené be a haját hiszen szög egyenes... csak akkor göndörít ha a természetes haja enyhén hullámos...amúgy is a diffúzór szöszösíti a hajat...de ha mégis amelett döntesz akkor ajánlanám a Sedusa diffúzort =)
2010. aug. 18. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!