Hajhosszabbítás nagyon tönkreteszi a hajat? Kb mennyi ideig tart a hosszú haj? Nem akarok túl túl hosszút.
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 11:53
1/8 anonim válasza:
nem, jot tesz neki, a termeszetes haj ez ido alatt regeneralodik, nem eri keros hatas :)
2/8 A kérdező kommentje:
:O:O
és havonta menni kell igazítani rajta ?
2010. aug. 18. 11:57
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen gyorsan nő a hajad. Van aki csak kéthavonta megy.
Egyébként egyáltalán nem árt a hajnak.
4/8 A kérdező kommentje:
írtó lassan nő...
szóval akkor folyamatosan menni kell :(
elég lesz a felrakás nincs arra is pénzem hogy visszajárjak...
de meddig tartana amúgy? 1év ?
2010. aug. 18. 12:06
5/8 anonim válasza:
Van akinek árt. A legkíméletesebb a varrás, mert ott valóban megpihen a fonott rész de gyűrűzés vagy ragasztás esetén akár végleg ki is hullhat. Az indiai és ázsai haj hamar tönkremegy, de az európait sztem egy évig is lehet hordani. Nem olcsó dolog, szóval ha csak felrakatni van pénzed akkor jól gondoltd meg. Lehet jobban járnál egy tresszcsatos megoldással, mert azt magadnak felrakod, és úgy tartósabb is a haj mert nem mosod olyan sűrűn, nem kócolódik alvás közben stb.
6/8 anonim válasza:
Hát én 4-5havonta járok visszatetetni a varrott hajam,közben pedig 1x megyek el csak egy festésre. És az indiai haj is simán kibír egy évet.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
és a tresszcsatos megoldás az pontosan milyen?
2010. aug. 18. 18:15
8/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a barátnőmnek tavaly csomókban jött ki a haja, miután 3 hónap után kiszedette, pedig csak 2szer csináltatta meg. És ez a csomózásos volt, a hőillesztésesről ennél még durvábbakat olvastam, hallottam. Ez egy ki...ott nagy üzlet, miért nem fogják már fel a csajok!!!27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!