Fül alá érő hajból mikor lesz picit váll fölötti?
Sziasztok!
Szeretném magamból kiírni ezt az egészet, mert nem birom már. 2 hete lassan voltam biohairban fodrásznál. Csak annyit kértem, hogy kicsit vágjon a végéből, mert a sok szőkítés miatt nagyon el van törve, ezt szeretném lenöveszteni. Mondtam neki, hogy egy rövidebb kleopátra legyen, képet is mutattam neki. Errefel össze-vissza kaszabolta a hajam, egyszerűen minden egyes nap sírok, ha tükörbe nézek, komolyan mondom. Nekem nem volt SOHA váll felé érő hajam.
Megpróbálom szemléltetni, most milyen:
kb ez van most [link]
és ilyenre szeretném júliusra: [link]
Nagyon el vagyok keseredve. Szakítás után vagyok , csak egy kis frissítést szerettem volna. Mondtam is a szalonban, hogy ezt nem fogadaom el. Azt mondják, még vágnak belőle... Hát persze... Szóval nagyon remélem, lesz hasonló hajam. Nekem havi 1.5 cm-t szokott nőlni. Most vettem Alpecint is. 3 hét alatt a múltkori festésből 1 cm lenövést látttam, remélem jól láttam. Kérlek kicsit vigasztaljatok. Egyébként sajnos az én hajam nem olyan jó, mint azon a képen, csak hasonlít rá. Hát nagyon ki vagyok borulva, hogy őszinte legyek.
Szia. Átérzem a helyzetedet. Én is jártam így ahogy te csak nekem mellig ért a hajam és mondtam neki hogy egy 2-4cm-t szeretnék vágatni a végéből DE úgy hogy maradjon egyenes. Erre szó szerint ugyan olyan lett a hajam mint neked. Egyeneshez még csak köze sem volt. Én abban az időben egy nagy mélyponton voltam. Gondolkoztam kicsit és arra jutottam hogy ha inkább kiegyenesítem a hajvégeimet akkor jobb lesz mintha össze vissza valahol hoszabb valahol rövidebb haj nőne.
Végül vágattam egy másik fodrásszal egy tő egyenes Kleopátrát. Igaz hogx kicsit rövidebb lett de megértő volt a fodrász és nem vágott sokat. Hozzáigazította csak a többihez.
Szerintem nekem ez egy nagyon jó döntés volt. Csak ajánlani tudom neked is
Köszi. Hát.most hagyom , nőljön
. Végül visszanőtt a hajad? Nagyin de nagyon szomorú vagyok..szakítas, hulye fodrász.
12es vagyok. Igen megnőtt. Azóta mell alá érő és nagyon egészséges.
Én azért vágattan bélőle a rosz fodrász után mert egyszerűen ahogy te is mondtad "sírtam amikor a tükörbe néztem" hidd el nekem sokkal jobb volt úgy látni magam hogy nem egy összevisszaság van a fejemen hanem egy szép egyenesre vágott, elegáns hajkorona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!