Mitől gurul a "kosz" az arcomról?
Mielőtt mossál arcot, a reggeli tisztítás:
Reggel zuhany közben arclemosó, utána 5%glikolsav, hidratáló+c vitamin, fényvédő.
Eddig nem volt ilyen problémám, hogy ha hozzá érek akkor mintha edzés után lennék, izzadt koszos valami jönne le róla.
Maga az állaga, pórusok minden rendben van, nem növeltem, csökkentettem a felvitt mennyiséget, nem feszül a bőr, használatakor nem csíp irritál, ugyan azt a márkát termékeket használom.
Tipp mi lehet az oka, hogy most hirtelen(harmadik nap) ilyen lett a bőröm?
Rettentő zsíros gyulladt dudlis/pattanásos volt az arcom.
Egy éve használom, naponta, és három nappal ezelőttig semmi de semmi bajom nem volt,nagyon szépen rendbe tette az arcomat, tényleg semmi panaszom nem volt, örültem, hogy végre szép a bőröm.
Diéta.
És dobd ki ezt a sok vackot.
Tudom, kényelmetlen válasz:)
#5: ez nem kenyelmetlen valasz, hanem szar valasz.
a dietanak ehhez semmi koze es onmagaban nem a termekekkel van a baj, hanem azzal, ahogyan használja oket. nem baj, ha nem ertesz a borapolashoz, csak akkor nem kell a temaban tanacsokat adni.
Kukacosodik ez a sok krém amit az arcodra kensz egyszerre.
Tisztítás, hidratálás, fényvédő elég reggelre.
Látom, betalált a diéta:)
Persze, az evés ösztön, nehéz uralni. Egyszerűbb kívülről kenni.
Kedves diéta mániás, nagyjából jégkockát ehetek, mivel étel allergiás vagyok.
Mellé kezelt hormon gondok, 34évesen klimaxolok sajnos. Szóval légy kedves ülj le egyes.
Többieknek köszönöm.
Most nem használom a glikolsavat, viszont fáj az arcom, feszül a bőröm.
Most lesz pár hetem itthon, és közben meglátom mi, mire mit reagál. Lehet az is bejátszott, hogy 3honapra "megjött", és mindenem is izzad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!